sweet moments of a romantic couple
1 3 minute 2 ani

„- Ce vrei cu adevărat?

– Un cuib.”

Iubirea face diferența.

În memoria unei femei rămâne pentru totdeauna bărbatul pentru care ar fi oprit timpul, care a schimbat totul prin prezența lui, dar mai ales prin absență. O femeie își amintește de cel care a determinat transformarea, mai precis progresul, practic acela care a „forțat-o” să devină cea mai bună versiune a ei.  Cumva, în timp, contează doar oamenii care „scot” tot ce e mai bun din noi, mai ales după plecarea lor din viața noastră. O femeie fericită strălucește atunci când este iubită, însă devine far și călăuză atunci când se iubește pe sine.

Știi ce e fascinant la o despărțire? Faptul că nu știi niciodată când e ultima dată. Nu ești informat dinainte că în data de…, ora…, te vei bucura pentru ultima dată de mirosul parfumului său. Nu ai habar că e ultima oară când ați făcut dragoste.  Nu știi când l-ai văzut sau ai văzut-o pentru ultima dată. Despărțirile nu sunt „programate”. Ele vin când te aștepți mai puțin și, de cele mai multe ori, ca o furtună care se dezlănțuie cu tunete și fulgere, cu nori negri și multe zile în care ne plouă.

Observ cu stupoare fete și femei care efectiv se înghesuie lângă un „el” oarecare, cerșind atenție și validare. Cât timp și energie se pierd dacă nu ești conștientă de faptul că oamenii sunt ocupați cu propriile vieți și nimeni nu este responsabil să te iubească! Ceilalți sunt ocupați cu viața lor. Cunoscându-ți această nevoie și în același timp vulnerabilitate, oricare „el” va profita de moment, în interes propriu. Nu te învârti în gol încercând să umpli golul! Viața ta e despre tine.

sweet moments of a romantic couple
Photo by PNW Production on Pexels.com

Mă? Te!

Pe tine te!

Stai pe loc câteva secunde și gândește-te puțin la „mizeria” pe care o lași în urma ta. Ai distrus vise prin lipsa ta de implicare și încurajare? Ai rostit cuvinte grele care au ucis mai dur ca gloanțele? Te-ai arătat indisponibil? Ai ales doar relații convenabile, de tipul schimb pe schimb sau doar pentru avantaje? Întreabă-te dacă a meritat să iei cu tine zâmbetul lui/ei sau sclipirea din ochi.

Cum se simte orgoliul tău azi?

Facebook Comments Box

Un comentariu la „Mă? Te?

 1. Te ador dincolo de Ma…

  Doar gaina prefera cuibul. („- Ce vrei cu adevărat? – Un cuib.”). Un vultur sau un pescarus prefera Zborul. Mai ales la Inaltime, acolo unde perspectiva e atotcuprinzatoare. Daca nu vrei sa zbori intreaba-te de ce ai aripi si daca cuibul e menirea ta ?
  Da, Iubirea face diferenta si nu oamenii. Cat de mult ne lasam sa traim in Iubire, nu depinzand propriu-zis de oameni ci simtind magia iubirii ce vine prin ei.
  Femeia care se transforma prin „absenta” inseamna ca nu a invatat nimic din prezenta. A ratat prezenta va intelege, mai tarziu, prin „absenta”.
  Pentru o femeie fericita si iubita, Iubirea ii devine far, Iubirea ii devine Calauza. Iubirea de sine e si un sport extrem. Riscul „iubirii de sine” e narcisismul, autosuficienta si la extrem aroganta infatuare a frumusetii trecatoare. Priveste oglinda si vei avea un orgasm autosuficient.
  Stii ce e fascinant in Iubire ? Ca te cunosti asa cum nici tu nu credeai ca esti. Intre Portile Raiului de fiecare data cu fulgere sau tunete nu stii cum va raspunde Dumnezeu. Exista barbati care in adancul fiintei lor au convingerea ca in „pestera primordiala” se afla cifrat si „misterul invierii”. Lasa-i sa zboare in adancul tau. Ei au nevoie de Zbor, nu de cuib ! Sau daca vrei sa fii cuib fii macar pestera invierii. Femeie da viata si invie.
  Foarte multe femei nu se inghesuie in relatii pentru validare, ci pentru ca pur si simplu iubesc ! Nimeni nu e responsabil sa te iubeasca, dar deseori Iubirea insufleteste inimile. Magia se produce in doi, e ca rugaciunea deseori. Iubirea e ca aerul pe care il respiram, desi il vehiculam prin plamani nu e al nostru. Desi o manifestam prin noi NU o producem, ci doar suntem atinsi si traim prin ea miracolele care apar. A avea aroganta de a cere ceva celuilalt pentru ceva ce nu-ti apartine e ca si cum ai cere vecinului bani pt aerul pe care il respiri. Viata este despre noi, nu doar despre mine, tine, el sau ea.
  Stai pe loc si gandest-te de cate ori ai revendicat iubirea ? De cate ori ai revendicat aerul ? Sau de cate ori ai uitat de tine ramanand doar Iubire ?
  DA,”mă” !
  Iubirea pe care ai daruit-o va ramane a ta pe veci, cea care nu a-i daruit ai pierdut pe veci. Dez-Iluzia apare mai intai din ILUZIE. Visele iluzorii mai devreme sau mai tarziu devin dez-iluzii. Multe fiinte umane se ILUZIONEAZA in relatii visand. Incepem sa traim cand nu mai visam, cand ne trezim. La urma urmei nu e intre mine, tine, el sau ea. E tangoul pe care il dansam cu Iubirea. DA, Iubirea face diferenta !
  Iubirea e absenta ego-ului, iar ego-ul si orgoliul e absenta Iubirii. (Intrebarea e un non-sen „Cum se simte orgoliul tău azi?”)
  Cand iubesti cu adevarat, Iubirea te inspira, iti da elan si deseori iti da si multe nebunie !
  Sunt un om liber, iubesc, traiesc si sunt foarte bine !
  Dragostea pe care o daruim ramane a noastra pe veci ! Sclipirea din ochi si geamatul de iubire pe care nu ni le ia niciodata nimeni ! Pentru ca a fost daruite mereu de Iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Captcha loading...