0 3 minute 8 luni

Cele cinci scene ale festivalului sunt amplasate în Piața Sf. Ioan, Piața Brassai, Parcul Central Nicolae Titulescu (două scene) și Juno Wine Garden. Serile de jam session au loc la Deanes Irish Pub & Grill, iar concertele de gospel la Bisericile Fortificate din Prejmer și Bod.

BJBF 2023 300x250

Programul festivalului este completat activități și ateliere pentru copii, proiecții de filme în aer liber, ateliere muzicale, târg de viniluri, documentare și filme muzicale la Cinema Astra, și concerte de tip jam session care vor prelungi atmosfera de festival până târziu în noapte.

Brasov-Jazz-Blues-Festival-2023_Afis-Trupe

Orașul de la poalele Tâmpei va prinde viață pe ritmuri de saxofon, chitară și pian și îi va implica atât pe iubitorii de jazz și blues, cât și pe cei mici.

Și în acest an, Brașov Jazz & Blues Festival continuă să susțină scena autohtonă de jazz și blues dedicând artiștilor români patru scene.

Pe scena din Piața Brassai vor urca 5 artiști autohtoni, printre care: JazzyBit, trio de loud jazz din Timișoara ce oferă o combinație energică de jazz și rock, Florin Giuglea – muzician experimentat cu o carieră muzicală solidă, în 2015 a început mult-așteptatul său proiect solo imprimând albumul de debut “Invitation to the Blues”, dar și Nicu Patoi care de data această va face echipă cu Lars KutschkeCei doi chitariști excepționali își vor cumula repertoriul și talentul pentru un concert unic, de neratat.

sameday aprilie 2023

Accesul la concertele din Piața Brassaï este gratuit.

Aproape jumătate dintre artiștii invitați să urce pe scenele festivalului sunt din Brașov!

Muzicienii brașoveni merită recunoștință, expunere și o scenă doar a lor. Scena din Parcul Central Nicolae Titulescu le este dedicată și timp de 5 zile îi vom (re)asculta pe Fusion Core, Fernet Blues Company, Dalma & The Fliptones , Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons, Nod în Papură, The Citybreakers, Maya, The Teachers, Overblack și Vertigo.

CITEȘTE MAI DEPARTE PE ZILE ȘI NOPȚI

Facebook Comments Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Captcha loading...