0 2 minute 2 ani

Casa de Editură Max Blecher (www.maxblecher.ro) organizează cea de-a XII-a ediție a concursului anual de debut, continuând inițiativa pornită în 2011, al cărei scop este descoperirea și publicarea unor autori valoroși nedebutați în volum. Un concurs deschis poeților care nu au publicat editorial, câștigătorul fiind ales de către cei cinci membri ai juriului.

Adresa de e-mail la care cărțile vor fi înscrise este:
debut@maxblecher.ro.
Data limită de trimitere este 15 septembrie 2022.

Condiția principală de participare este să nu fi debutat în volum.
Nu există limită de vârstă pentru înscriere.
Cartea propusă poate fi trimisă într-un singur fișier, în orice format de tipul .doc, .docx, .rtf sau .pdf. Nu există condiții în ce privește fontul ales pentru paginare.
Este obligatoriu ca fiecare „manuscris” să aibă o întindere suficientă pentru a constitui, de sine stătător, un volum tipărit (ne-am dori să publicăm o carte de 60-90 de pagini — nici plachetă, dar nici tom).
Nu este necesară ascunderea identității autorului. Participanții pot folosi adresa personală de e-mail pentru înscrierea în concurs.
Acele manuscrise care nu conțin diacritice vor fi eliminate din concurs.

Premiul constă în publicarea cărții în luna noiembrie a acestui an și în organizarea unor lansări de carte, acompaniate de excelentul vin oferit de Crama Rotenberg, partener oficial al concursului.
Partener media: O Mie de Semne

Manuscrisul câștigător va fi anunțat la începutul lunii octombrie 2022.
Juriul concursului de debut Max Blecher de anul acesta este alcătuit din: Bogdan Crețu, Gelu Diaconu, Miruna Vlada, Claudiu Komartin și Ana Toma.

Facebook Comments Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Captcha loading...